, ,

Harimau Selatan vs Red Warriors

Dah abes dah kan game bola antara JDT dan Kelantan?!
Fuh... lega!!
KLu tak tu, selagi tak setel, naik pening kepala ako sana sini dok bercerita pasal "Harimau Selatan" lawan "Red warriors".

Arghhhhh ahkak tension weiiii!!!

OK takpe.. ini cerita lepas gathering hari tu.
Malam tu memasing ajak lepak mamak.
Nak tengok bole akhir punya pasal.
Laaayaan kan aje la.


Klu melepak ngan derang, konpom la dah tahu kan derang sokong mana.
Hehehee.....

Ako?
Hahahhaa ako sokong mana yang menang, boleh gitu?! :p

Peminat-peminat tegar ni.
Khusyuk sungguh derang.


Ini ketua sorak!
Hahaha tengah buat laporan ke tu sis lin? :p


Kitorang??
Erkkk kureng minat sket ngan bola ni.
Tapi bole la klu orang ajak melepak, kitorang no hal punya :D


Tapi lagi best klu kita melantak sambel biarkan derang layan perasaang tengok bola.
Kenyang pewot.
Muahahahaha.....

Tambah seronok klu makan tu kita share ramai-ramai.
Nikmat, sedap hingga tak terkata. :p


Dah la tu...
Moh la balik...
Dah tau sape menang kan!

Hheeehe.....

Hati-hati kang ada yang kena tido luar ni kang..... wwopppss :p

Nota Jemari: Jangan sedih-sedih.... tahun depan cuba lagi
Share:

5 comments:

  1. Benggonggg....
    Eh eh nampak kuwusss gambo aku tu yg tgh khusyukk tu..kikiki

    Btw...sedapnyaa mee mamak tu huhuhu :p

    ReplyDelete
  2. Hahaaa ok pe jadi ketua sorak :p

    ReplyDelete
  3. Ko makan ke mee mamak tu lin?

    Gomo kelate gomo!

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.