Followers

Friday, July 5, 2013

Harimau Selatan vs Red Warriors

Dah abes dah kan game bola antara JDT dan Kelantan?!
Fuh... lega!!
KLu tak tu, selagi tak setel, naik pening kepala ako sana sini dok bercerita pasal "Harimau Selatan" lawan "Red warriors".

Arghhhhh ahkak tension weiiii!!!

OK takpe.. ini cerita lepas gathering hari tu.
Malam tu memasing ajak lepak mamak.
Nak tengok bole akhir punya pasal.
Laaayaan kan aje la.


Klu melepak ngan derang, konpom la dah tahu kan derang sokong mana.
Hehehee.....

Ako?
Hahahhaa ako sokong mana yang menang, boleh gitu?! :p

Peminat-peminat tegar ni.
Khusyuk sungguh derang.


Ini ketua sorak!
Hahaha tengah buat laporan ke tu sis lin? :p


Kitorang??
Erkkk kureng minat sket ngan bola ni.
Tapi bole la klu orang ajak melepak, kitorang no hal punya :D


Tapi lagi best klu kita melantak sambel biarkan derang layan perasaang tengok bola.
Kenyang pewot.
Muahahahaha.....

Tambah seronok klu makan tu kita share ramai-ramai.
Nikmat, sedap hingga tak terkata. :p


Dah la tu...
Moh la balik...
Dah tau sape menang kan!

Hheeehe.....

Hati-hati kang ada yang kena tido luar ni kang..... wwopppss :p

Nota Jemari: Jangan sedih-sedih.... tahun depan cuba lagi

5 comments:

Sis Lin said...

Benggonggg....
Eh eh nampak kuwusss gambo aku tu yg tgh khusyukk tu..kikiki

Btw...sedapnyaa mee mamak tu huhuhu :p

anakomak said...

Hahaaa ok pe jadi ketua sorak :p

Bondarock said...

Ko makan ke mee mamak tu lin?

Gomo kelate gomo!

Bondarock said...
This comment has been removed by the author.
jarimanis said...

sedapnya mee goreng mamak!!!