,

Niat Berpuasa & Taqwim Puasa 2013 Kuala Lumpur-Putrajaya

Semoga kita dapat menjalani ibadah puasa dengan khusyuk, diberkati dan dirahmati Allah S.W.T, in shaa Allah..

NIAT PUASA UNTUK SEBULAN
 

NIAT PUASA HARIAN DI BULAN RAMADHAN


DOA BERBUKA PUASA

SELAMAT BERPUASA DAN BERBUKA
hehehe... ;-)


Nota Jemari: Esok dah start puasa tapi takde persiapan pape pun. Ermm...
Share:

4 comments:

 1. Selamat berpuasa.... jangan ngelatttt.. nanti update tempat makan macam biasa ok

  ReplyDelete
 2. Untuk anda berdua kat atas,
  Selamat berpuasa juga ye!

  ReplyDelete
 3. selamat berpuasa ako, good info nih :-)

  ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.