Zakat 2013


Kowang dah bayar zakat?
Aku dah! Sama macam tahun lepas. Masih RM7 seorang.
Tahun ni cepat je aku tunaikan kewajipan yang satu tu. 
 
Alhamdulilah takde halangan.
Bukan apa,  takut lambat2 kang musti terlupa punya.
So,  kowang tunggu apa lagi?  Pi la cepat membayar zakat ye.

Nota Jemari: rezeki mereka
Published with Blogger-droid v2.0.10
Share:

2 comments:

  1. belum lagi..mybe next week bru dapat bayar..rm7 kan kalau selangor.

    ReplyDelete
  2. Rasanya sama kot ngan wilayah hehee... ;-)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.