Monday, October 7, 2013

Waffle Maker

"A homemade receipe
Everybody should taste it
You can make it by yourself!"

Waffle maker brand TAKADA + 2 kotak tepung waffle (perisa vanilla sahaja)
Pakej : RM150


Waffle maker brand TRIO + 3 kotak tepung (perisa vanilla sahaja)
Pakej: RM150

Apa beza antara dua?
Bezanya, yang brand TAKADA tu bila dimasak, waffle nya akan ranggup dan nipis.
Manakala yang brand TRIO tu, waffle tu bila dimasak akan jadi tebal sket.

Tepung tu brand apa?
Tepung pula adalah brand 'homemade'.
Iaitu dibuat sendiri oleh kawan adik saya.
Jadi ianya adalah HALAL.

Kalau nak tambah beli tepung lagi, BOLEH!
Sekotak harga nya RM12 sahaja.
Ada perisa vanilla dan juga coklat.
Harga boleh bagi diskaun lagi.
Just sms je kat nombor yang tertera kat bawah tu k untuk keterangan lanjut.

Pape pun, boleh terus sms/wassapp ke

012-2708075 (Fatma)
Email: fatma_fmy@yahoo.com


Harga semua dah termasuk kos penghantaran ;-)
Boleh buat bayaran ke:-
Acc Maybank: 164472229837 (Fatmawati Mohd Yusof)

Terima kasih.

Nota Jemari: Jimat dan mudah... boleh masak banyak kali untuk anak-anak kowang!

6 comments:

  1. Menarik pakej tu RM150 tapi..perlu tggu dulu :-)

    ReplyDelete
  2. Insyallah klu ada rezeki JM kan ;)

    ReplyDelete
  3. kalau nak tepungnya aje boleh tak? acuan tu dah ada..

    ReplyDelete
  4. Boleh Zilla,

    Sekotak RM10, ada perisa vanila dan coklat ...

    ReplyDelete
  5. nak...serius ne..kos penghantaran macam mana? saya kat putrajaya...

    ReplyDelete
  6. Zila email kat kita bole?
    anakomak6@gmail.com

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.