, ,

Waffle Maker

"A homemade receipe
Everybody should taste it
You can make it by yourself!"

Waffle maker brand TAKADA + 2 kotak tepung waffle (perisa vanilla sahaja)
Pakej : RM150


Waffle maker brand TRIO + 3 kotak tepung (perisa vanilla sahaja)
Pakej: RM150

Apa beza antara dua?
Bezanya, yang brand TAKADA tu bila dimasak, waffle nya akan ranggup dan nipis.
Manakala yang brand TRIO tu, waffle tu bila dimasak akan jadi tebal sket.

Tepung tu brand apa?
Tepung pula adalah brand 'homemade'.
Iaitu dibuat sendiri oleh kawan adik saya.
Jadi ianya adalah HALAL.

Kalau nak tambah beli tepung lagi, BOLEH!
Sekotak harga nya RM12 sahaja.
Ada perisa vanilla dan juga coklat.
Harga boleh bagi diskaun lagi.
Just sms je kat nombor yang tertera kat bawah tu k untuk keterangan lanjut.

Pape pun, boleh terus sms/wassapp ke

012-2708075 (Fatma)
Email: fatma_fmy@yahoo.com


Harga semua dah termasuk kos penghantaran ;-)
Boleh buat bayaran ke:-
Acc Maybank: 164472229837 (Fatmawati Mohd Yusof)

Terima kasih.

Nota Jemari: Jimat dan mudah... boleh masak banyak kali untuk anak-anak kowang!
Share:

6 comments:

  1. Menarik pakej tu RM150 tapi..perlu tggu dulu :-)

    ReplyDelete
  2. Insyallah klu ada rezeki JM kan ;)

    ReplyDelete
  3. kalau nak tepungnya aje boleh tak? acuan tu dah ada..

    ReplyDelete
  4. Boleh Zilla,

    Sekotak RM10, ada perisa vanila dan coklat ...

    ReplyDelete
  5. nak...serius ne..kos penghantaran macam mana? saya kat putrajaya...

    ReplyDelete
  6. Zila email kat kita bole?
    anakomak6@gmail.com

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.