,

Dia PROMO lagi!!


Arghhhhhh!!!
Pagi tadi dapat email promo ke Indon....

8 Oktober 2013 - 20 Oktober 2013
1 November 2013 - 5 Ogos 2014

Baru kejap ni dapat plak lagi email promo ke China....

Ermm lepas ni promo ke mana plak??!!!

Time-time takde uwang lebih ke arah ini, dia buat promo lagi!
Kijaammmm!!
Aii pun nak join juga promo ni...
huuuwaaaa....

"awak oo awak, tolong saya beli promo ni seketul bole x?" :p

Nota Jemari: Aishhh untung la orang yang slalu je ada budget lebih ni kan.... #mode menjeles
Share:

1 comment:

  1. Ako, terima kasih kongsi info ni..skrg jugak JM terjah AA tu heee

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.