,

Pergaduhan satu HIKMAH


#credit: google photos


Nota Jemari: Harap ianya menjadikan kita lebih MATANG!! Terima kasih awak!
Share:

4 comments:

 1. kekadang bergaduh boleh mengeratkan kasih sayang..tapi bukan perang besar lah..gaduh2 syg :-)

  ReplyDelete
 2. betul tu JM....
  gaduh2 manja gitu hhehe ;)

  Hepi new year JM...

  ReplyDelete
 3. Alhamdulilah...
  Moga ada sinar kebahagiaan untuk awak di tahun 2014 dn akan mendatang..
  InsyaAllah...

  ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.