,

Selamat Tahun Baru

Assalamualaikum....

Lama sungguh tak coret coret kat sini.
Masih ada yang rindu dan sayang tak? 

Sesungguhnya tahap kebizian dan kemalasan mengatasi segala-galanya... hahah...
Pape pun, harap masih belum terlambat untuk ako ucapkan

"Selamat Tahun Baru 2014"...

Moga tahun ini akan bertambah lah lagi rezeki kita ...

Harap tahun baru ni akan menjanjikan sesuatu yang indah dan pasti!...

Nota Jemari: sudah bole agak jawapan itu....TQ
Share:

4 comments:

  1. Selamat tahun baru hari ke2 buat awak hehehe...

    Wil u...*ayat tergantung! :p

    ReplyDelete
  2. Selamat TAhun Baru buat Ako..

    Semoga apa yg Akom impikan tercapai..samal ah jugak tuk JM..

    Yer..masih ada yg rindu neh..JM salah sorang tau :-)

    ReplyDelete
  3. aha what happen..
    lama kau tak update blog.
    anyway, happy new year untuk kau jugak :)

    ReplyDelete
  4. Salam tahun baru utk sumer..
    Sori... malas kekdah nya nak update blog hahaa.. walau berlambak cerita2 yang nak dikongsi...

    Insyallah tahun ni akan cuba menghasilkan sekurang2nya satu entry sehari...

    chaiyokkk!!

    thanks ALL

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.