, ,

Selamat Hari Raya U'ols

Musim raya...
Konpom banyak rumah terbuka...
Kalau kat opis, konpom ramai yang nak buat makan-makan.
Macam tu juga department ako.

Tak yah mukadimah panjang-panjang kan.


Hari kejadian, 12 Ogos 2014.
Antara mereka yang bertungkus lumus membuat persiapan.


Kali ni makanan sumer dari Kuzam Caterer.
Lot 8990 Jalan Nakhoda Kiri, Kampung Nakhoda Kiri,
68100 Batu Caves, Selangor Darul Ehsan.
Tel : 03 -61899348, 6189 8346
Fax : 03-61883804


For me, makanan sumer nya sedap-sedap belaka.
Tapi tu la sedap ni subjektif la ye.
Ikot anak tekak ako memang sedap la ;-)


Candy Buffet ..
Ntah apa konsep raya-raya ada candy buffet kan..
hahahaha layan kan je, atas permintaan yang berKUASA :-D



Persembahan dari bebudak intern yang sangat sporting .... 
Pasni jangan serik-serik tau u'ols :p


Pastu kita main teka-teka kuih tradisional.


Akhir sekali, 
"Selamat Hari Raya"
dari

Ako, retna
@
anakomak6.blogspot.com

Nota Jemari: pasni beraya ke mana plak kita?!
Share:

1 comment:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.