Followers

Monday, September 8, 2014

JJCM: Cucur Udang Alor Gajah

Kita citer pasal makan lagi ye.
Hari tu on the way balik ke KL, teringin plak nak makan cucur udang kat Alor Gajah tu.
Kalau korang dari arah selatan, better korang kluar dari tol Ayer Keroh je.
Lebih kurang 25 minit perjalanan nak ke Alor Gajah tu.


No. 1 Medan Selera Pasar Menggong, Alor Gajah Melaka.

Senang je nak cari. Dia betul-betul kat bas stand Alor Gajah.



Sebab tamak aritu, ako pun order la untuk 3 orang makan.
Padahal berdua je pun.
Agak lama x makan cucur udang ni, so x sure portion dia macam mana skrg ni.
Tu yang main order untuk 3 orang makan.


Kalau rasa nak buat tempahan pun boleh tu.
Waktu berniaga 12 tenghari sampai 8 malam.
Nasib la masa ako sampai kul 7 tu masih banyak lagi cucur udang yang masih panas.


Taadaaaa..... banyak plak bila dah dapat.
Gagah juga la nak ngabihkan nya.
Bukan takat cucur udang je, ada juga nugget dan tauhu.
Paling penting, sos cili nya yang marbeles!!
Sekali rasa pasti nak berulang kali makan...
Percaya la!

So lepas ni, korang bole la try ye.

Nota Jemari: sis lin, nanti bole cuba ye bila singgah amek yana tu :p

1 comment:

Jari Manis said...

mana udangnya x nampak pung :-)