, , ,

GENG MSJBOX : Berbuka Puasa 2015

Bila geng-geng MSJBOX berkumpul ....
Walau tak ramai yang dapat join, tapi alhamdulilah gathering berbuka puasa tempoh hari berjalan dengan lancar.

Tarikh pada 27 Jun yang lalu.
Lokasi pilihan kali ni adalah di Restoran Dapoer Dago (iaitu masakan selero nogori dan padang) di TTDI.


Restoran ni terletak ni Taman Tun Dr Ismail (TTDI).
Alamat penuh nya ialah No 9 Lorong Rahim Kajai 13, TTDI KL.
Kalau korang nak buat reservation untuk berbuka, bole contact no ni 017 677 3226.


Boleh tengok menu dia kat facebook --> https://www.facebook.com/dapoerdago


Mereka saja la yang sempat memunculkan diri pada tahun ini. 
Pada yang sesat tu, takpe, tahun depan kita cari tempat senang sket nak cari ye :p
Yang datang dari jauh pun, terima kasih la sebab sudi turun ke KL ye :D


Time to EAT!!
Masakan padang ... tapi korang bole order ala carte juga.
Menu sila lihat kat facebook dapoerdago ye.


Lepas makan, derang nyanyi lagu hepi besday.
Pastu derang sediakan kek ice cream.
Wow, sangat la teruja dan terharu.


Terima kasih awak sebab belikan kek ice cream itu.
Sangat marbeles walau terpaksa berhempas pulas nak potong kek yang keras mcm batu tu hehehe.



Terima kasih semua.
Tahun depan kita jumpa lagi ye....!


Restoran ni dah jadi pilhan JJCM TV3 ...
Ako dah cuba.
KOrang bila lagi?!

Selamat menjamu selero

Nota Jemari: sangat puas hati!!
Share:

3 comments:

  1. Insya-Allah, semoga ada rezeki untuk bersua dan berkumpul bersama - sama serta berbuka puasa di tahun hadapan. A-Min

    Terima kasih semua yang hadir

    ReplyDelete
  2. MSJBOX...teringat zaman mula mula ada blog dahulu. :)

    ReplyDelete
  3. kek keras mcm batu? itu bukan kek...itu batu kih kih kih

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.