Followers

Wednesday, July 8, 2015

GENG MSJBOX : Berbuka Puasa 2015

Bila geng-geng MSJBOX berkumpul ....
Walau tak ramai yang dapat join, tapi alhamdulilah gathering berbuka puasa tempoh hari berjalan dengan lancar.

Tarikh pada 27 Jun yang lalu.
Lokasi pilihan kali ni adalah di Restoran Dapoer Dago (iaitu masakan selero nogori dan padang) di TTDI.


Restoran ni terletak ni Taman Tun Dr Ismail (TTDI).
Alamat penuh nya ialah No 9 Lorong Rahim Kajai 13, TTDI KL.
Kalau korang nak buat reservation untuk berbuka, bole contact no ni 017 677 3226.


Boleh tengok menu dia kat facebook --> https://www.facebook.com/dapoerdago


Mereka saja la yang sempat memunculkan diri pada tahun ini. 
Pada yang sesat tu, takpe, tahun depan kita cari tempat senang sket nak cari ye :p
Yang datang dari jauh pun, terima kasih la sebab sudi turun ke KL ye :D


Time to EAT!!
Masakan padang ... tapi korang bole order ala carte juga.
Menu sila lihat kat facebook dapoerdago ye.


Lepas makan, derang nyanyi lagu hepi besday.
Pastu derang sediakan kek ice cream.
Wow, sangat la teruja dan terharu.


Terima kasih awak sebab belikan kek ice cream itu.
Sangat marbeles walau terpaksa berhempas pulas nak potong kek yang keras mcm batu tu hehehe.



Terima kasih semua.
Tahun depan kita jumpa lagi ye....!


Restoran ni dah jadi pilhan JJCM TV3 ...
Ako dah cuba.
KOrang bila lagi?!

Selamat menjamu selero

Nota Jemari: sangat puas hati!!

3 comments:

Shaizhar said...

Insya-Allah, semoga ada rezeki untuk bersua dan berkumpul bersama - sama serta berbuka puasa di tahun hadapan. A-Min

Terima kasih semua yang hadir

nurul izza said...

MSJBOX...teringat zaman mula mula ada blog dahulu. :)

Jari Manis said...

kek keras mcm batu? itu bukan kek...itu batu kih kih kih