, ,

Pertandingan Seni Visual anjuran Sekolah Seni Malaysia JohorAssalamualaikum dan Salam Sejahtera.
Hebahan Pertandingan Seni Visual anjuran Sekolah Seni Malaysia Johor (Sekolah Kluster Kecemerlangan) bersempena dengan Program Art Garage 2.0 Peringkat Kebangsaan tahun 2018.

Penyertaan terbuka kepada semua murid Sekolah Menengah di Malaysia.
Antara pertandingan yang dianjurkan adalah:

Pertandingan Kolaj - Kategori Menengah Rendah berumur 13 – 15 (Tingkatan 1 – 3)

Pertandingan Seni Catan Cat Air - Kategori Menengah Atas / Pra-U berumur 16 – 18 (Tingkatan 4 – 6). 

Tema pertandingan adalah: Seni Warisan dan Kebudayaan

Tarikh tutup penyertaan adalah 5 November 2018. 

*Sila rujuk Poster dan Borang Penyertaan dan hubungi urusetia untuk sebarang maklumat dan pertanyaan. 

*(Sijil penyertaan akan diberikan kepada semua peserta)

Terima kasih.😊

#mohonshareberamairamai
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.