,

Jam lagi

Kesinambungan entri ako pasal jam.
Saja nak kongsi ngan kowang sumer.
Ekceli ni je jam yg tinggal dalam simpanan ako.
Ada yg dah kena curik dek pencurik jahanam...
Jam yg kena curik tu plak sumer nyer jam2 kesayangan ako.
huwaaaaa... ako frust!!

OK la jom layan gambar2 jam ako.

Gambar 1 > jam-jam lama ako yg dah 'mampOs' dek bateri.
Gambar 2 > jam gegelang yg ada
Gambar 3 > satu2 nya jam AIR ASIA yg tinggal, satu lagi dah kena curik..
Gambar 4 > jam yg palilng ako SUKA pakai sampai skrg

Jam-jam koleksi terbaru ako. Murah2 je sumer jam tu tapi ako tetap suker.

Jam ni spesel tau. I like it! Tengkiu to uncle deri n kak noz for dis lovely watch. psstt kasi jam ada makna tau. TIME is precious. *wink*

Pape pun jam yang paling ako suker, of coz la jam GUESS nih.
SUker sampai takot nak pakai sebarangan.
Klu tercalar or TERretak, ha sape mau jawab.
huwaaa ako x sanggup.
Pasni ako tetap akan tambahkan lagi koleksi jam2 ako.
hehehhe.... erkkk "psstt boleh kan?!"

Nota Jemari: MASA itu EMAS
Share:

3 comments:

  1. saper bagi jam guess tu.. abang polis ker mamat tabla? wa ka ka

    ReplyDelete
  2. atau sidia.. he he
    hanya shiero menjadi saksinya..

    ReplyDelete
  3. poyo...!!!!
    Apa, ko igt ako x mampu nak beli ke :;p haaiiicaaiittt.... :-D

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.