Followers

Monday, November 10, 2008

KFC! KFC! KFC!

Klu ikutkan time2 camni ako dah sampai kat umah tapi...

Tak pasal2 petang tadi ako kena tunggu owang kat depan situ..
Ishhh... buhsan menunggu ako ke KFC sebelah tu kejap..
Dan..

Teringin nak rasa resepi baru dari KFC iaitu "Hot Rods".
Apa la yg sedap sangat kan...

Opkos arr rasa ayam..
Ala wat cam makan sate gitu..
Bagi penggemar ayam, sudah semestinya ia nampak menarek..
Nyummyy mmg sedap pun, tak yah beli snack plate.
Jimat tau makan ni je dah kenyang jugak ;-)

Lagi lazat bila dimakan bersama ini..

Cheezy wedges...
Slurrpp.... sungguh menyelerakan tekak ako dipetang2 itu.

Sila jemput2 melihat keenakan santapan ako di petang hari.
"hoit beep2, ako pung dapat gak makan KFC!!"
*bluwek*

Nota Jemari: burlpp oppss alhamdulilah

8 comments:

moralle said...

beshhh nyer sis, kat sana KFC macam-macam ader, sini gitu-gitu jugaklah, nasi with ayam pun tak der lagi ):

AKO said...

laa ye ker... tot kat sana musti lagi variety.. hurmm

Mdm.Zend said...

sedapnya cheezy wedges tu...macam tak cukup je kalau share kan....

AKO said...

hehehe betul tu MZ...
makan sorg baru puas kan ;-)

iEn said...

xtahan tgk cizi wejes tuu uwaaaaaaaa!

AKO said...

huhuh laparr eh :p

shay said...

wah2.. ada joget2 macam iklan tu tak...?

AKO said...

shay,
ikutkan mmg dah ada dah goyang tu tapi sbb dalam kete so goyangan nya x rancak mcm lam tibi ar.. muhahahaa