Monday, November 10, 2008

KFC! KFC! KFC!

Klu ikutkan time2 camni ako dah sampai kat umah tapi...

Tak pasal2 petang tadi ako kena tunggu owang kat depan situ..
Ishhh... buhsan menunggu ako ke KFC sebelah tu kejap..
Dan..

Teringin nak rasa resepi baru dari KFC iaitu "Hot Rods".
Apa la yg sedap sangat kan...

Opkos arr rasa ayam..
Ala wat cam makan sate gitu..
Bagi penggemar ayam, sudah semestinya ia nampak menarek..
Nyummyy mmg sedap pun, tak yah beli snack plate.
Jimat tau makan ni je dah kenyang jugak ;-)

Lagi lazat bila dimakan bersama ini..

Cheezy wedges...
Slurrpp.... sungguh menyelerakan tekak ako dipetang2 itu.

Sila jemput2 melihat keenakan santapan ako di petang hari.
"hoit beep2, ako pung dapat gak makan KFC!!"
*bluwek*

Nota Jemari: burlpp oppss alhamdulilah

8 comments:

  1. beshhh nyer sis, kat sana KFC macam-macam ader, sini gitu-gitu jugaklah, nasi with ayam pun tak der lagi ):

    ReplyDelete
  2. laa ye ker... tot kat sana musti lagi variety.. hurmm

    ReplyDelete
  3. sedapnya cheezy wedges tu...macam tak cukup je kalau share kan....

    ReplyDelete
  4. hehehe betul tu MZ...
    makan sorg baru puas kan ;-)

    ReplyDelete
  5. xtahan tgk cizi wejes tuu uwaaaaaaaa!

    ReplyDelete
  6. wah2.. ada joget2 macam iklan tu tak...?

    ReplyDelete
  7. shay,
    ikutkan mmg dah ada dah goyang tu tapi sbb dalam kete so goyangan nya x rancak mcm lam tibi ar.. muhahahaa

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.