,

KFC! KFC! KFC!

Klu ikutkan time2 camni ako dah sampai kat umah tapi...

Tak pasal2 petang tadi ako kena tunggu owang kat depan situ..
Ishhh... buhsan menunggu ako ke KFC sebelah tu kejap..
Dan..

Teringin nak rasa resepi baru dari KFC iaitu "Hot Rods".
Apa la yg sedap sangat kan...

Opkos arr rasa ayam..
Ala wat cam makan sate gitu..
Bagi penggemar ayam, sudah semestinya ia nampak menarek..
Nyummyy mmg sedap pun, tak yah beli snack plate.
Jimat tau makan ni je dah kenyang jugak ;-)

Lagi lazat bila dimakan bersama ini..

Cheezy wedges...
Slurrpp.... sungguh menyelerakan tekak ako dipetang2 itu.

Sila jemput2 melihat keenakan santapan ako di petang hari.
"hoit beep2, ako pung dapat gak makan KFC!!"
*bluwek*

Nota Jemari: burlpp oppss alhamdulilah
Share:

8 comments:

  1. beshhh nyer sis, kat sana KFC macam-macam ader, sini gitu-gitu jugaklah, nasi with ayam pun tak der lagi ):

    ReplyDelete
  2. laa ye ker... tot kat sana musti lagi variety.. hurmm

    ReplyDelete
  3. sedapnya cheezy wedges tu...macam tak cukup je kalau share kan....

    ReplyDelete
  4. hehehe betul tu MZ...
    makan sorg baru puas kan ;-)

    ReplyDelete
  5. xtahan tgk cizi wejes tuu uwaaaaaaaa!

    ReplyDelete
  6. wah2.. ada joget2 macam iklan tu tak...?

    ReplyDelete
  7. shay,
    ikutkan mmg dah ada dah goyang tu tapi sbb dalam kete so goyangan nya x rancak mcm lam tibi ar.. muhahahaa

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.