Lepaking here...

Balik opis tadi ako menyinggah kejap ke umah kak lin iaitu merangkap kakak ako.. Dengar2 citer nyer laki si dia dah membeli satu laptop baru. WAH, harus lah ako mencuba pakai sementara masih 'panas'. Yang best nya melepak kat umah kak lin ni sebab yang pertama;

ada lappy baru.. FREE wifi plak tu.. ha musti kowang x caya kan kat taman perumahan ada FREE wifi.. Siyes, kat area umah kakak ako mmg setiap umah ada free wireless.. So harus la lepas ni keRAJINan ako datang bertenggek kat situ makin menjadi2..

sebab kedua, dia sediakan bilik khas tuk ako beradu..
WOW! Ini menambahkan lagi keinginan ako melepak di umah dier.
Boleh buat macam bilik sendiri.. Ye ye privasi sangat2 diperlukan di situ.

dan sebab yang paling UTAMA, ada banyak makanan..
Waduhhhh konpom duduk seminggu kat umah dier, berat ako pun mencanak2 naik.
Erkkk.... ngeriiii!!!
But i like it!
Makan selagi terdaya...

Ye ye sesi melepak & bersenang lenang di situ..
Sungguh mengasyikkan...
Sungguh santai sekali...

Dan akhir sekali, ako yang setelah penat melantak, mensurfing & merehatkan hotak.
Harus ada keceriaan di situ...
Yeeehaaaa... i like the place!!

tapi AWAS!

Sumer itu ako lakukan hanya bila abang ipar ako tiada di rumah..
muahhahahahaa...

Selamat merehatkan diri *wink*

Nota Jemari: syyyyy.... !!
Share:

8 comments:

  1. waduh waduh... sedapnya memanjakan diri dier... abis ler pasni, grenti berkilo-kilo naik... hehehe... saspen...

    ReplyDelete
  2. ingat pic baring tadi abg ipar yang ambilkan heheheeh

    ReplyDelete
  3. uncle,
    aiyo ngeri seh dengar ayat berkilo2 tuh....

    masy,
    ye ye mmg best

    am,
    amboii tidakkkk!! dush dush

    ReplyDelete
  4. syoknyer berlepakan....
    nak join....

    ReplyDelete
  5. wah lepak sakan nyer retna yerrrrr....bleh lah slalu2 lepak kan sis semua di tanggung ader, hehehe :)

    ReplyDelete
  6. ya betul tu sis...
    tp xleh slalu arr lepak umah dier..

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.