,

My McDelivery is FREE

Nyummmyyy.... Sedap woo makan masakan sendiri dari masakan owang len...
Sebab tadi terasa nak makan mcD tapi last2 TERajin plan nak memasak, jadi ini lah hasil nyaa..

MCD ala2 AKO...
Cukup perasa & ramuan nyaa...
Fillet o FISH.. ikan goreng masak sambal...
Ada kentang goreng jugak...
Sayur cukup menambah selera..
Ayor suam yang sangat bagus untuk kesihatan...
Dan palilng UTAMA, nasi putih yg sungguh menyelerakan..

OK dah dah jangan kaco ako ngah layan perasaan..
nyumm nyumm burlpp oppss...

Nota Jemari: selera ku bertambah.. erkk...
Share:

4 comments:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.