Guest Book CEERA

Baca kat sini k...
Si ceera siap wat guest book tuk para blogger meninggalkan kata2 ucapan selamat untuk dia n ciput. Suker tengok warna merah itu. Teruja sungguh mata ako nak belek mende alah tu dengan lebih dekat.

So, guestbook dah depan mata, tunggu apalagi. Kasi conteng2 sket la dalam itu buku.

Ucapan musti la "Selamat Pengantin Baru".
Takkan ako nak tulih "samat berhoneymoon malam ini"..
wakakakka ada yang buang tebiat gak tu nanti..

Lepas conteng2, kata nya akan dapat hadiah.
Taadaaa... bunga sabun. Comei jer...
So, selesai sudah misi khas tuk ceera n ciput.
Laaayannn kan ajer..
*wink*

Nota Jemari: nakkk kawennn gakkk!! *gurlp*
Share:

6 comments:

  1. lupa nak suruh ako taruk nama akak pulak lah....hehe...eh awak pun nak tawin ker, cari datuk dulu k............

    ReplyDelete
  2. wakakakka ok sis, dalam proses pencarian datuk nih.. wkakaka :-D

    ReplyDelete
  3. best nye kan..ee kirim salam bt lin x tuh ret...

    ReplyDelete
  4. LIN,
    Dont worry.. ret dah sampaikan salam lin n sis moralle kat ceera ;)

    ReplyDelete
  5. Baju kita ker? :p
    Cantek ek... kita pun suker.. ;-)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.