Jom makan DORAIYAKI
Jom makan DORAIYAKI...
Nyummyy....
Pan cake jepun...
Ala yg doraemon suker makan tu..

Nyummyy sedappp..
ada macam2 perisa...
ceklat, strawberry, kacang..

Oh doraemon
Oh DORAIYAKI!!

Nota Jemari: itu makanan lunch ako, harap maklum!
Share:

5 comments:

 1. i want doraiyaki, sedap ker sis ??

  ReplyDelete
 2. Sedap sis... nyummy.. pan cake kan.. doraemon pun suker..

  ReplyDelete
 3. kak ita cuke yg stawberi...
  cedap enak di mkn begitu saja..
  heee ada doremon lg kan :)

  ReplyDelete
 4. hah kak rett ni buat ika lapo je ;(

  ReplyDelete
 5. Eita,
  cedap kan.. akak pun suker stroberi ..

  kika,
  hehehee laa lapo gi makan cepat :p

  ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.