Followers

Sunday, December 14, 2008

Treasure Hunt 2008 - Part 1

Last minit, pagi Jumaat, si dilla mesej ako tanya mau join kah Treasure Hunt (TH) untuk kali ini?! Ako pun cakap OK ajer! Maka last minit ako menjoinkan diri dalam ini group. TH kali ni hanya sekitar klang valley sahaja.

Ako bersama team group.
Joko, AKO, Dilla & Duan

Memasing ngah layan penat.
Kepala ako sudah start saket masa tu.

Sementara kami layan perasaan kat belakang, derang kat depan dok sibuk cari jalan..hehehhe sekali sekala ako jadi penumpang, so harus la amek kesempatan bersenang lenang..

Walau penat masih terasa, pose tetap pose!

Ok masa ni kitrg dah kat PENAMAT.
Ada satu tempat anak2 yatim bagi kaum INDIA kat area Kg Laksamana, Selayang.
Harus la barang2 harta karun yg di'cari' didermakan ke situ.
Hurmm... pasarah!

Setel!
Kasi isi pewot dulu.
Singgah lunch kat McD Sri Gombak.
Masa ni ujan sudah turun dengan lebat nya.

Kami sumer keBASAHan.
burlppp....

Nota Jemari: penat, pening, nak muntah... uwekk...

No comments: