,

Apa kes nih?????

Sodep n amad gaduh???

LIN mengamuk bila sodep mau memukul anak kesayangan nya...

Erkk.... apa kes nih???
gurlpp...

Nota Jemari: takmoh gado2.. yok makan gado2, nak?
Share:

4 comments:

 1. ala gaduh2 sayang je tu...marah2 pun sayang...sapa nk gaduh dgn sodep tu???adehhh kang di lenyek je aku kang..keh3

  ReplyDelete
 2. can you email me: mcbratz-girl@hotmail.co.uk, i have some question wanna ask you.thanks

  ReplyDelete
 3. LIN,
  wakkakakaka tau takot eh :p

  ReplyDelete
 4. I think I come to the right place, because for a long time do not see such a good thing the!

  ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.