Followers

Monday, January 19, 2009

Bila KASAWARI bertemu CHE MAT

Khusyuk buat keje, tetiba dapat sms;
On YM! *wah arahan nampak! :p*
Terus ako on YM jap. Suspen dah nih... Apa la si beep2 ni nak cakap agak nya?! Dag Dis Dug gitu..

Dalam YM;
kasawari (2:10 PM):
kasawari (2:11 PM):
Retna (2:17 PM): yup?
kasawari (2:18 PM): syhhhhhh...
Retna (2:18 PM): apa dia?
kasawari (2:18 PM): ko ada plan apa2 tak malam nanti?
Retna (2:18 PM): malam ni ker?
Retna (2:18 PM): takde
kasawari (2:18 PM): yup..
Retna (2:19 PM): ko kat KL?
Retna (2:19 PM):
kasawari (2:19 PM): syhhhhhhhh..
Retna (2:19 PM): cissss
kasawari (2:19 PM): aku ngn linda baru jab lagi nak gerak..
Retna (2:19 PM): ngan linda?
Retna (2:19 PM): ic
kasawari (2:19 PM): esok linda ada check up
Retna (2:19 PM): drive?
kasawari (2:19 PM): yup..
Retna (2:19 PM): ok
Retna (2:19 PM): sampai kul bape tu?
kasawari (2:19 PM): ingat nak lepak hotel sentul..
Retna (2:20 PM): tarak hal..
kasawari (2:20 PM): 7 kot..
Retna (2:20 PM): ok ok.. meh la datang je
kasawari (2:20 PM): alah.. kira mcm tahun lepas bulan puasa tu..
Retna (2:20 PM): hehehe ok
kasawari (2:20 PM): pagi2 esok aku kuar ar..
Retna (2:20 PM): tarak hal..
kasawari (2:20 PM): orait tq..
Retna (2:21 PM): ala sekali kuar ngan ako pun xpe
Retna (2:21 PM): ok
kasawari (2:21 PM): apa2 hal aku sms..
kasawari (2:21 PM): out
Retna (2:21 PM): ok
Wah detail ko.... muahhahahaa....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dah alang2 ke KL, berhajat plak si burung itu tuk melawat che mat dan ct delima.
Berjanji sakan laa... eh kira TERJAHAN jugak la ni kan. Sesi terjah menerjah ke Setapak Indah.
Diajak nya pulak big boss msjbox dalam terjahan ini. Jom layan gambar je la ek.. Nak buat ayat tgh malas lak nak pikir2 ayat nih...

akhirnya sampai gak siburung bersama isteri tercinta ke umah che mat dan kak CT delima.

Sampai2 je terus kasi makan dulu..
Burllpppp mmg kenyang sampai senak2 pewot ako dibuatnya.
Nyummyyy nasi ayam tuh.. eh jap jap... tu ayam che mat ker tuh???? :p

Pas makan, sesi gosip2 kaum wanita..
Ye ye ako sekadar mendengar...
*eh ye ke dengar je ek?*

Kaum lelaki apa kurang nya..
Sesi mengumpat bukan setakat di sofa malah.....

sambung plak mengumpat kat beranda.
psstt tau arr nak 'berangin'... muhahhahaa...

kami tetap menten melantak lagi...

TQ kak CT...
TQ che mat..
mmg sedap ayam itu.. pasni klu CM bela ayam, jgn lupa sembelih n masak tuk kitrg yek...burlpppss itu tanda kami betul2 kekenyangan..

Belek la gambar2 kat sini

Nota Jemari: kenangan sumpit kacang ijau...*takde kena mengena ngan entri*

5 comments:

SiS-lin said...

wah best nye tu...nnti kn edisi terjah ke-2..keh3

AKO said...

tu la pasal.. x sabar nk wat terjahan lagi nih :p

Kasawari said...

wah.. dengan dialog2 YM ko letak eh kat sini.. he he.. ha ha.. sesi terjah yang bagitau dulu.. kalau tak korang takder.. habis ler kita org..

apa2 pun terima kasih ret.. terima kasih banyak2.. lena diulit mimpi tidur kami berdua di bilik pengantin tu.. he he.. jangan serik eh terima kunjungan kami..

AKO said...

sama2...
ekceli ako ngeri gak kot2 ko terasa cam malam pertama ko kawen.. muahaaha....

tapi mana le tahu kan kot2 dah tido lam bilik perantin, tetiba dapat 'owang baru' ker..

muahaahaha.. :-D

superior said...

You these things, I have read twice, for me, this is a relatively rare phenomenon!
handmade jewelry