Chinese New Year

Jom jenguk opis ako jap

iskkk ako ghase dah mcm masuk ghumah owang cina jer..
adehh...

lorr.... banyak2 limau, tinggal sebiji jer??!!!
woittt sape makan limau banyak2 nih weii????

Hepi Chinese New Year buat kowang yg sambut ye ;-)

Nota Jemari: pstt nak angpau merah!
Share:

3 comments:

  1. sebijik jer tinggal,,, gelojoh betul budak2 dept ko

    ReplyDelete
  2. poodaahhhh caitttt!!!! sebiji tu hanya tuk arini.. esok lusa ada banyak lagi muahaha :-D

    psstt mentedaghah sumer nyer tuh wkakaka :-D

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.