,

Jemputan Kawen

Malam ni ada jemputan kawen..
Rasa berbelah bahagi lak, nak pegi ke tak?!
Mood rasa malas..
Malas nak kuar umah
Malas nak gosok baju
Malas nak bersiap2
Malas nak driving

Bak kata sumer nyer M.A.L.A.S la..
iskkk......

Esok pun ada jemputan jugak..
Adehhh...
Kena pegi juga ker???!!!
Alaahaiiii... kirim hadiah je bole tak??

Malas Malas malas... apa nak jadi la ngan budak sowang ni kan?? huhu...

Nota Jemari: ada x mesin tuk rajin kan diri??
Share:

5 comments:

  1. kenduri kawen = org belnja makan...
    redah je la walaupn malas hehe

    thanks yer wat lawatan balas...
    bukn x nak tukar tuan tanah, tp bak kata orang makin lama dah sherashi bersama heheh

    ReplyDelete
  2. Pergila kak. Setahun sekali je wedding member. Nanti rugi tau ;)

    Shai pun xnak miss member's wedding nanti, ada 3 kena attend :D

    Have fun kak.

    PS: Tunggu jemputan dr akak lak ;P

    ReplyDelete
  3. anak dara xleh malas... nanti bakal mak mentua tahu kalo... xjadi masuk meminang... hohoho...

    ReplyDelete
  4. emy,
    hehehehe xpe xpe paham dl pun kita pakai blogdrive gak.. pastu saja la tkr ke blogspot..

    shaira,
    ermm.. tu la tp erkk.. adehhh ada mslh gak nih..

    erkk jemputan akak tgu lg soploh taun k :p

    uncle,
    wakakakaka syyyy dendiam sudah la.. klu bakal mak mertua tau, uncle la yg kasi tau tuh :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.