,

Long time no hear

Lunch tadi ada 2 miskal.
Ermm check dalam list hp no itu tiada penama..
So sbb kan ako x tahu sape gerangan empunya nombor, maka ako biar kan aje..

Tup tup baru jap tadi ada lagi panggilan yang tiada bernama..
Ako jawab.
Lorrrr......... tak disangka2 kawan skolah masa kitrg form 2, form 3 yang call.
Adehh... bapak lama x kontek minah tu.
Surprise! Ingat lagi dia kat ako nih..
Hepi la juga sbb dapat kontek balik kawan lama kan..
Cuma satu soklan yang biasa la ako akan dengar...

"dengar citer awak x kawen lagi ek?"
sambel gelak..."aha... hehee"
"laaa bila nak kawen nya tu? adik dah lepas, si kakak plak terhegeh2 lagi."
gelak lagi.."tunggu 2 taun lagi kot.. tak pun tgu sampai awak tambah anak lagi sowang.."

Aiyaakk... skrg ni dah lali dah ngan soklan2 mcm tu..
Pasni klu ada owang tanya lagi, ako gelak beso je...
Muahahahahaa....

Nota Jemari: hepi dapat kontek kawan lama
Share:

4 comments:

  1. keh3..hrtu jumpa nk tnye gak ...nape x *tut* lg..tp x berani nk tnyer...tkut sensitif...ala belum jodoh kan..jgn mare ret..

    ReplyDelete
  2. hep... klu lin tanya aritu konpom ret x kan jawab punyaa :p

    ReplyDelete
  3. ngeeeee..besh kan dpt jumpa kawan2 lama sekolah...terimbau zaman sekolah dulu beshnyerrrrrrrrrrr

    ReplyDelete
  4. betul tu angah..
    zaman skolah ar paling besh kan!!!

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.