Followers

Thursday, January 8, 2009

Long time no hear

Lunch tadi ada 2 miskal.
Ermm check dalam list hp no itu tiada penama..
So sbb kan ako x tahu sape gerangan empunya nombor, maka ako biar kan aje..

Tup tup baru jap tadi ada lagi panggilan yang tiada bernama..
Ako jawab.
Lorrrr......... tak disangka2 kawan skolah masa kitrg form 2, form 3 yang call.
Adehh... bapak lama x kontek minah tu.
Surprise! Ingat lagi dia kat ako nih..
Hepi la juga sbb dapat kontek balik kawan lama kan..
Cuma satu soklan yang biasa la ako akan dengar...

"dengar citer awak x kawen lagi ek?"
sambel gelak..."aha... hehee"
"laaa bila nak kawen nya tu? adik dah lepas, si kakak plak terhegeh2 lagi."
gelak lagi.."tunggu 2 taun lagi kot.. tak pun tgu sampai awak tambah anak lagi sowang.."

Aiyaakk... skrg ni dah lali dah ngan soklan2 mcm tu..
Pasni klu ada owang tanya lagi, ako gelak beso je...
Muahahahahaa....

Nota Jemari: hepi dapat kontek kawan lama

4 comments:

SiS-lin said...

keh3..hrtu jumpa nk tnye gak ...nape x *tut* lg..tp x berani nk tnyer...tkut sensitif...ala belum jodoh kan..jgn mare ret..

AKO said...

hep... klu lin tanya aritu konpom ret x kan jawab punyaa :p

angah said...

ngeeeee..besh kan dpt jumpa kawan2 lama sekolah...terimbau zaman sekolah dulu beshnyerrrrrrrrrrr

retna said...

betul tu angah..
zaman skolah ar paling besh kan!!!