Thirty Thousand Miles in Search of My Son

Lately ni ako dah malas sket nak online memalam..
Ako tgh khusyuk layan drama korea nih.
Mood nak layan cd tgh mengiler so harus lah tumpukan segala nya kat depan tibi. Sowi la ye, klu ada yang menanti kehadiran ako di malam ari di alam cyber ni.

Insyallah nnt bila dah setel layan drama nih, ako akan online balik.

Nota Jemari: adehhh... keje keje keje!!
Share:

2 comments:

  1. Oooo! Best ke cerita ni? I love Korean shows!!!! Boleh tak ingat makan, tidur, mandi dan segala-galanya kalau dah syiok tengok korean drama.

    ReplyDelete
  2. raf,
    korean drama nih best gak.. lawak pun ada gak... great u pun suker korean drama eh. mmg pun klu dah melekat depan tibi layan citer korean, harus x igt nak wat mende lain kan ;-)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.