Thirty Thousand Miles in Search of My Son

Lately ni ako dah malas sket nak online memalam..
Ako tgh khusyuk layan drama korea nih.
Mood nak layan cd tgh mengiler so harus lah tumpukan segala nya kat depan tibi. Sowi la ye, klu ada yang menanti kehadiran ako di malam ari di alam cyber ni.

Insyallah nnt bila dah setel layan drama nih, ako akan online balik.

Nota Jemari: adehhh... keje keje keje!!

2 comments:

  1. Oooo! Best ke cerita ni? I love Korean shows!!!! Boleh tak ingat makan, tidur, mandi dan segala-galanya kalau dah syiok tengok korean drama.

    ReplyDelete
  2. raf,
    korean drama nih best gak.. lawak pun ada gak... great u pun suker korean drama eh. mmg pun klu dah melekat depan tibi layan citer korean, harus x igt nak wat mende lain kan ;-)

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com