,

Dinner oo Dinner

Selesai keje di hari kedua.
Sangat2 rileks sbb ako dah setelkan pada siang hari nya.

Malam, dinner di Biba's Cafe Hotel.
Nyummyy sangat2 la sedap.
Makan berdua2an ngan kak maznah kerna yang lain sedang syiok berdinner di Hotel Hilton.

Makan sepuas2nya.

Sangat sedap dessert itu.
Jangan tanya ako dessert apakah itu.
Ako hanya tahu makan makan dan makan..
Slurppp sedap hingga menjilat sudu.

Teh tarek sangat2 marbeles!!
Puas dapat minum.

burlppp...
sebab asek sangat menikmati dinner, takde nya ako nak snappy2 gambar kat itu malam. Nikmat makan sangat menusuk kalbu.

Nota Jemari: mmg konpom naik kilo!!
Share:

9 comments:

  1. makan je keje ko nih...muehaha

    ReplyDelete
  2. salam kak ret...

    dah tuko no hp ker? akk emailkan ryn nama dan alamat akk tau kat email ryn .... airynnz@gmail.com

    ReplyDelete
  3. izali,
    dah nama pun REZEKI ;-)

    rynn,
    salam dik.. ok dah email tahnks ;)

    ReplyDelete
  4. salam kak retna... waa...saya tgh lapar nih....

    ReplyDelete
  5. salam dik..
    gi makan cepat ;-)

    ReplyDelete
  6. adehhh takut nye naik KG tu...jgn ret,nnti x muat baju pengantin...wakakakah

    ReplyDelete
  7. wakakaka... takpe ada banyak lagi tahun boleh kasi kurang KG tu :-D

    ReplyDelete
  8. naik kilo?? chaitt.. mimpilah naik kilogram. ini macam kalu bukan naik kilogram.. tapi naik kilotan =)) lariiiiiiiii...

    ReplyDelete
  9. huwaaa ni lagi kijam... dush dush!!! mmg nak kena la pakcik ni tau!!! dush dush!!!

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.