,

Yuhuuu....

Penat la skrg...
Malas pun iye gak..
ater tu yg nak hapdet blog pun tarak mood..
Idea pun hilang..
Sudahnya nak on9 pun mmg konpom malas.

So, jgn nak harap sebarang citer ye kat sini..
Sampai bila?.
Ntah .. sampai hati ako kembali berbunga kot..
huwaaaaaaaaaa!!!

Nota Jemari: MALAS campur BUHSAN
Share:

2 comments:

  1. ret letak baja byk2 bg berbunga2 mood tu...lin ltk baja taik lembu..skrg dh bunga kembang..muahahaha

    ReplyDelete
  2. laaa ret letak baja 'kasawari' patut arr x kembang2.. kuncup je memanjang nih.. wkakakakaka :-D

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.