TAG from cek_lala

Layan kan ajer tag-tag ni ok ;-)

1. Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
"AKO tetap AKO"
Nape ye?? ermm sbb walau banyak onak dan duri dalam alam pemBLOGan ni, walau byk perubahan dalam hidup berBLOG, walau berganti kawan, walau berganti sahabat, ako tahu ako TETAP akan jadi diri ako sendiri.

2. Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
http://anakomak6.blogspot.com
Klu ako rasa ako perlu jadi diri ako, makne nyer harus la ako kembali ke asal. Link tu adalah link pertama2 kali nya ako pakai dalam dunia pemBLOGan. 'anakomak', nick yg ako akan guna di mana2 saja alam cyber nih.. camne ntah dapat nick tu.. ako pun dah lupa. Yang pasti nick dengan nick tu la ako kenal pelbagai jenis owang dalam alam cyber nih.

3. Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?
Laaa.... klu dah terpampang dalam screen monitor kowang, dah tentu la ako gunakan jari jemari untuk menaip di atas keybod.

4. Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?
PERNAH!!!
dan ako rasa dah banyak kali ako BUANG, PANGKAH, TUTUP blog2 lama ako. TAk yah la cari, konpom mmg kowang takkan jumpa punya. Dah jadi ARWAH pun.
sbb kadang2 dah rasa BORING, BUHSAN & MUAK hidup dalam alam BLOG. hehehe.. ok tak jawapan ako nih?! hahaha...

5. Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?
Cek_Lala?? hurmm ekceli x berapa kenal dier sangat. Ako mula masuk blog dia bila ako slalu nampak kelibat nick dia kat blog si mommy yaya tuh. So terdetik nak menjenguk empunya nama. Dan dari pengamatan ako, cek-Lala ni banyak berceritakan kisah2 kehidupan dia seharian, tak kisah la baik ttg keluarga maupun keje or kawan. "pstt awak, lorr kita baru tau awak ghope nyer dah kawenn..."

6. Senaraikan 5 orang yang akan anda tag
~sis moralle
~NAD
~Angah
~meera
~chubby

Nota Jemari: selesai sudah!
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.