, ,

Terjah @ Mat Gebu

"Halo halo, en mat ada?? Saya datang mau terjah!"

Ekceli x plan pun nak ke umah si mat tuh. Alih2 ako dengar2 cam dapat jemputan dari empunya badan. Maka sesampai saja di umah lin, planning pun dibuat. Jumaat malam tu jugak setelah dipersetujui empunya badan, maka sampai la juga ako ke teratak indah si mat itu. Tengkiu mat, walaupun ako terjah last minit inform tapi sempat gak ko sediakan menu dinner tuk kami sumer. Nyummmyyyy!!! i like sambal kicap ko!!

Nak tambah tapi i malu ... wkakakaka...




Ako suka sangat2 tgk gambar ikan itu.. Sangat damai dimata.
"Mat oo mat, ako igt nak soh ko tapaukan muffin tuh!!" hahahaa...







Bila mereka bertemu... lawak jenaka, berceloteh sesaja...
Macam2 diborakkan nyaaa.. Air mata , air idong, air kencing.. eh silap... sumer pakat nak kuar.. hhahahaa... Gamat suasana malam itu walau sudah jam 1 pagi.. Adehh..... mmg memasing x reti2 nak balik..

Bila kuar dari umah mat sudah jam 1 pagi, patut ke ako balik ke taman kemas?? Sudahnya malam itu ako melepak ajor di bukit indah sehelai sepinggang... Aiyakk...

Nota Jemari: tengkiu mat for da lovely bihun sup ke soto ek?? Sedappp!!
Share:

6 comments:

  1. best kan gi rumah CMG.. mak yah pun kelako.. seronok kalu borak2 dgn mak yah dan abak..

    ReplyDelete
  2. aha... mak yah sejibik cara dia borak cam mak lang ako.. hahaha..

    ReplyDelete
  3. ishh x leh lupa aku trkentut tu..wakakakah.syhhhhh

    ReplyDelete
  4. wakkakakakakaa kah3 ni mau ketawa terkentut lagi nih... :-D

    ReplyDelete
  5. Tak sangka sis-linn ni jadi model pinggan mangkuk, lawa jugak ek...esok2 aku ada pinggan2 baru, nak suruh linn jadi model....

    ReplyDelete
  6. kah3... sesuai sangat la tu kan mat.. x yah ssh ko cr model sok hahaha :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.