Followers

Monday, March 9, 2009

Terjah @ Mat Gebu

"Halo halo, en mat ada?? Saya datang mau terjah!"

Ekceli x plan pun nak ke umah si mat tuh. Alih2 ako dengar2 cam dapat jemputan dari empunya badan. Maka sesampai saja di umah lin, planning pun dibuat. Jumaat malam tu jugak setelah dipersetujui empunya badan, maka sampai la juga ako ke teratak indah si mat itu. Tengkiu mat, walaupun ako terjah last minit inform tapi sempat gak ko sediakan menu dinner tuk kami sumer. Nyummmyyyy!!! i like sambal kicap ko!!

Nak tambah tapi i malu ... wkakakaka...




Ako suka sangat2 tgk gambar ikan itu.. Sangat damai dimata.
"Mat oo mat, ako igt nak soh ko tapaukan muffin tuh!!" hahahaa...







Bila mereka bertemu... lawak jenaka, berceloteh sesaja...
Macam2 diborakkan nyaaa.. Air mata , air idong, air kencing.. eh silap... sumer pakat nak kuar.. hhahahaa... Gamat suasana malam itu walau sudah jam 1 pagi.. Adehh..... mmg memasing x reti2 nak balik..

Bila kuar dari umah mat sudah jam 1 pagi, patut ke ako balik ke taman kemas?? Sudahnya malam itu ako melepak ajor di bukit indah sehelai sepinggang... Aiyakk...

Nota Jemari: tengkiu mat for da lovely bihun sup ke soto ek?? Sedappp!!

6 comments:

Kasawari said...

best kan gi rumah CMG.. mak yah pun kelako.. seronok kalu borak2 dgn mak yah dan abak..

AKO said...

aha... mak yah sejibik cara dia borak cam mak lang ako.. hahaha..

SiS-lin said...

ishh x leh lupa aku trkentut tu..wakakakah.syhhhhh

AKO said...

wakkakakakakaa kah3 ni mau ketawa terkentut lagi nih... :-D

Mat Gebu said...

Tak sangka sis-linn ni jadi model pinggan mangkuk, lawa jugak ek...esok2 aku ada pinggan2 baru, nak suruh linn jadi model....

AKO said...

kah3... sesuai sangat la tu kan mat.. x yah ssh ko cr model sok hahaha :p