Tukang urut

Mencari tukang urut.
Pompuan SAHAJA.
Tujuan mengurut sendi2 tulang temulang di badan.
Sila munculkan diri dengan kadar segera.
Bayaran erkk... bole dirunding..
Lokasi di dalam bilik.

Sekian.

Nota Jemari: ako tgh ke'mabuk'an..
Share:

3 comments:

 1. O nk tukang urut ke? mari sini ke JB byk je tukang urut..nk guna kayu ke, nk guna kaki ke, nk guna tngan ke...apa lg mau?

  ReplyDelete
 2. erkk mesin urut ada tak :p

  ReplyDelete
 3. salam,

  apsal xkejut je kitorang kak.sis pun boleh.jue pun boleh.dua2 leh jadik tukang urut *smile*


  p/s:tapi hampeh.dua2 pengsan hingat x hingat

  ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.