Followers

Monday, April 6, 2009

Gaya ABIN

Pssttt ehemm.. ada owang windu ek... :p
Ala br beberapa hari x on9 macam2 spekulasi kowang buat ek!!!
dush dush....

takde makne ako majuk..
takde makne ako marah2 berlanjutan dek jantan keparat...
buang karen jer..

MODEM ako terbakar la weii!!!!
nak harap ako on9 kat opis, minta maaf la ek...
malas yg amat!!

Ini pun ako online guna line jaring... semput sesangat...
mau loading satu2 gambar adalah mengambil masa yg berejam2..
So kekdahnya jangan la nak harap ako jenguk blog kowang yek...
Blog sendiri pun ako malas nak jenguk.. so paham2 sendiri la ek.

Rindu kat budak nakal nih...
Seminggu dia balik KL aritu...
Puas gomol2...
Setiap kali dia balik sini, ada je perubahan.
Baru2 ni ako pasan, pesen dia duduk.
Kaki musti nak naik atas.
Ntah mana dia belajar agak nya.
Cuba kowang tgk nih,

Dok lam walker pun, kaki still nak letak kat atas.

Kalau duduk dalam stroller, jangan cakap la. Memang konpom kaki tu dah ada kat palang depan dia. ishhh bughok betul!!!

Ha tengok nih... duduk kat kusi pun kaki tetap nak angkat jugak. alahaiiiiii ko ikut pangai sape nih ABIN oiiii??!!!! Takkan ko ikut pangai ako?? erkk gurlpp... eheh apa kena mengena kan.. hahahaa... nehi nehi... ishh... mau dah beso sok, kaki tu kang x leh ke bawah lak.. ehhehe...

aiyo ABIN, mama ko x bedung ek kaki tu?? :p
*adehhh mau kena jeling ngan adik ako ni kang...*

Nota Jemari: ehemm.. ehem..

4 comments:

SiS-lin said...

itu abin bg pesan tu kt ret..."Ha jgn2 main2 nnti Abin bg taekwondo kt makcik ret ni"....hahahaha

AKO said...

haaaaha adehh kecik2 dah pandai nak lawan2 ek :p

f.a.i.z.z.a.h said...

aduiyai..nape abin ni asyik mngangkang je?? huhuhuhuhu...

AKO said...

ntah laa... dia tgh prektis nak karate owang kot eheh :p