,

Gaya ABIN

Pssttt ehemm.. ada owang windu ek... :p
Ala br beberapa hari x on9 macam2 spekulasi kowang buat ek!!!
dush dush....

takde makne ako majuk..
takde makne ako marah2 berlanjutan dek jantan keparat...
buang karen jer..

MODEM ako terbakar la weii!!!!
nak harap ako on9 kat opis, minta maaf la ek...
malas yg amat!!

Ini pun ako online guna line jaring... semput sesangat...
mau loading satu2 gambar adalah mengambil masa yg berejam2..
So kekdahnya jangan la nak harap ako jenguk blog kowang yek...
Blog sendiri pun ako malas nak jenguk.. so paham2 sendiri la ek.

Rindu kat budak nakal nih...
Seminggu dia balik KL aritu...
Puas gomol2...
Setiap kali dia balik sini, ada je perubahan.
Baru2 ni ako pasan, pesen dia duduk.
Kaki musti nak naik atas.
Ntah mana dia belajar agak nya.
Cuba kowang tgk nih,

Dok lam walker pun, kaki still nak letak kat atas.

Kalau duduk dalam stroller, jangan cakap la. Memang konpom kaki tu dah ada kat palang depan dia. ishhh bughok betul!!!

Ha tengok nih... duduk kat kusi pun kaki tetap nak angkat jugak. alahaiiiiii ko ikut pangai sape nih ABIN oiiii??!!!! Takkan ko ikut pangai ako?? erkk gurlpp... eheh apa kena mengena kan.. hahahaa... nehi nehi... ishh... mau dah beso sok, kaki tu kang x leh ke bawah lak.. ehhehe...

aiyo ABIN, mama ko x bedung ek kaki tu?? :p
*adehhh mau kena jeling ngan adik ako ni kang...*

Nota Jemari: ehemm.. ehem..
Share:

4 comments:

  1. itu abin bg pesan tu kt ret..."Ha jgn2 main2 nnti Abin bg taekwondo kt makcik ret ni"....hahahaha

    ReplyDelete
  2. haaaaha adehh kecik2 dah pandai nak lawan2 ek :p

    ReplyDelete
  3. aduiyai..nape abin ni asyik mngangkang je?? huhuhuhuhu...

    ReplyDelete
  4. ntah laa... dia tgh prektis nak karate owang kot eheh :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.