Mendamaikan



Sangat mendamaikan.. Ako suker klu dapat melepak kat situ.
Kowang tahu x kat mana tu?? Cuba kasi tengok betul2.



Yezzaaa... Itu lah 'Dataran DBKL'. Mana lagi klu bukan tempat si sodep keje la. Ekceli dah lama x lalu area situ. Tadi tergerak nak kuar lunch ikut jalan situ. Emm so 'cool', mmg sejuk je melepak kat situ. Cuma yang x best nyer, dataran tu betul2 kat tepi trafic light. Harus la x selesa klu rasa diri diperhatikan oleh mata2 di dalam kereta. hahaha... Tapi klu bukan kita yang menikmati keindahan landskap tu sendiri, sape lagi kan??? Takkan nak harapkan pelancong2 je. Sebagai rakyat MALAYSIA, kita sendiri pun patut berbangga dengan keindahan semulajadi negara kita. Eheh... ako vangga tau!!! *sengih kat sodep....*

"psssttt sodep, jom kita melepak kat situ" *wink*


p/s: patut nya warga MSJBOX kena wat xtvt cintai lah negara kita.. muahahahha


Nota Jemari: bangga jadi rakyat M.A.L.A.Y.S.I.A..
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.