Followers

Tuesday, May 12, 2009

Mendamaikan



Sangat mendamaikan.. Ako suker klu dapat melepak kat situ.
Kowang tahu x kat mana tu?? Cuba kasi tengok betul2.



Yezzaaa... Itu lah 'Dataran DBKL'. Mana lagi klu bukan tempat si sodep keje la. Ekceli dah lama x lalu area situ. Tadi tergerak nak kuar lunch ikut jalan situ. Emm so 'cool', mmg sejuk je melepak kat situ. Cuma yang x best nyer, dataran tu betul2 kat tepi trafic light. Harus la x selesa klu rasa diri diperhatikan oleh mata2 di dalam kereta. hahaha... Tapi klu bukan kita yang menikmati keindahan landskap tu sendiri, sape lagi kan??? Takkan nak harapkan pelancong2 je. Sebagai rakyat MALAYSIA, kita sendiri pun patut berbangga dengan keindahan semulajadi negara kita. Eheh... ako vangga tau!!! *sengih kat sodep....*

"psssttt sodep, jom kita melepak kat situ" *wink*


p/s: patut nya warga MSJBOX kena wat xtvt cintai lah negara kita.. muahahahha


Nota Jemari: bangga jadi rakyat M.A.L.A.Y.S.I.A..

No comments: