,

Kak oo Kak, buat apa tu?


Sibuknya mereka.
Ada apa ek?
Apa lah yang derang tgh sibuk2 tu kan?
Iskk.........

Ermm.... nampak gaya derang mcm tengah menORDER tuh.
Tapi untuk apa ye?
Ooo esok ada makan-makan dengan BOS.
Mereka sibuk membooking tempat dan makanan.

Alaahaaiii makan lagi!
Aiyakk............ lotih ahkak...

Nota Jemari: ..tapi owang cakap, rezeki jangan ditolak.. gurlpp!
Share:

2 comments:

  1. Ret..opis ko ni x der keja lain ehh.asik makan..makan..makannnnn.k.ct nak tumpang makan sama arr hehehe

    ReplyDelete
  2. hahahaha tau xpe kak... mgu depan pun ada makan2 lagi...
    mana x gumuk saya ni kak oiiii huwaaaaaaaaaaaaaaaa :((

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.