Menu Lunch

Oh ako tgh kekeringan idea skrg ini.
Sebab dah tak tau nak cerita apa, maka ako nak kongsi je la ngan kowang apa yang ako dan kengkawan melantak tengahari semalam.


Gambar 1
LAKSA JOHOR
Spaghetti in a rich Fish Base Curry Gravy with Aromatic Herbs and Vegetables
RM 4.00

Gambar 2
OLIO e PEPERONCINO
Spaghetti cooked with Olive Oil, Garlic, Dried Red Chili Peppers and Fresh Tomatoes
with prawn RM6.00

Gambar 3
SUMMER MUSHROOM SOUP
Chunky Cream of 3 Mushroom Soup with Fresh Herbs
RM2.50


..dan ini adalah menu baru untuk minggu ini.

~Beef Stroganoff
A popular Russian dish of sauteed pleces of beef with capsicums, mushroom, onion, beef jus and cream with buttered rice
RM8.60

ermm mahal ko, ghope dan rasa adalah ermm so-so sajo.

~Mee Soto Berempah
RM4.30

sebab kan ako x suker makan Mi kuning berkuah, maka bagi ako soto itu adalah tidak menarek. Tapi bagi kowang yang mmg suke sup2 ni, ok la bole la juga nak rekomen klu nak mencuba.

Kesimpulan nya, lately ni asek makan sedap2 je.. huhu....

Nota Jemari: gurlppp....!!
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.