,

ABIN soping lagi??!!

Ako cuti tadi..
Saket pewot..
Lunch tadi mama ABIN ajak teman g GIANT jap..
Seb baek pewot dah ok sket. Klu idak mmg malas ako nak kuar.


Tengok la tu, macam2 aksi dia buat..
Bukan senang nak soh dia duduk lam troli tu.
Memula ok laa.... Lama sket je dia dah buhsan.


Mama oo mama,
mama nak soping apa ni??
Penat la ABIN tunggu...


..... buhsan daaaaaaaa...

Nota Jemari: pandai nya dia buat muka ye..
Share:

2 comments:

  1. ishh oshhh..cute benar le abin ni..jgn amalkan pakai topi,nnti rambut x nk tumbuh lak..heheheh

    ReplyDelete
  2. heehe ye ker??
    ok ok nnt aunty nana belikan payung je la muahahhaa

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.