,

Amboi, suka nya budak ni!!!

Ni ako copy gambar2 kat FB adik ako.. syyyyy dendiam tau jgn kasi tau dia, mampos ako kang!! wkakkakaka...

nih tgah tuunggu abah blik smyg jumaat...

Adehhh x tahan ako tgk gigi si ABIN nih... kelakar plak.. ahhaha *keji la kutuk anak buah sendiri*... oppssss syyyyyyyy :p

lamanyer abah nih.. abin x sabo nk mkn kek nih.

Ntah abah ni, lamo bonar dah ABIN tunggu!

tgok dia dh geram hehehe...

ha kan dah kata... ABIN dah laparr dah nih!! iskk..

ermm.. tgok muka berlagak dok kt kerusi

wakakakka amboii ABIN, muka tu x agak2... Cuba kasi kontrol encem sket :p baru la awek2 kat sebelah menyebelah nak ngorat sket... waakaka...

tadaaa... kek abin apple crumble cheese... nyum nyum.. mama siap suh waiter tuhletak lilin hehehe...

psstt MAMA oo MAMA, kek tuk aunty nana takde ker?? :p

tgok.. abin sebok nk pegang api..


ni x sabo nk mkn kek ah nih..

Camne budak tu x sabar dah nk makan, mak ngan apak ek sibuk nak soh berposing... wakkakaka....

abin mkn fries.. nyum..nyum....

eheh mana kek??? Takkan ABIN dah melantak sowang2.. huhu...

Nota Jemari: ragam budak2.. windu nya!!
Share:

3 comments:

  1. UiKs!
    KaWaii!!!!
    cHuMeL GiLa!!
    BiLa LaGi oWnEr bLoG NiE NaK DapaT jR MaCaM aBiN?
    HeHeKs!

    ReplyDelete
  2. Lin,
    iskkk mana de arr :p

    Kandryzz,
    psttt tunggu... owner blog ni mmg x sabar nak buat Jr wkakaka :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.