Followers

Sunday, August 9, 2009

Amboi, suka nya budak ni!!!

Ni ako copy gambar2 kat FB adik ako.. syyyyy dendiam tau jgn kasi tau dia, mampos ako kang!! wkakkakaka...

nih tgah tuunggu abah blik smyg jumaat...

Adehhh x tahan ako tgk gigi si ABIN nih... kelakar plak.. ahhaha *keji la kutuk anak buah sendiri*... oppssss syyyyyyyy :p

lamanyer abah nih.. abin x sabo nk mkn kek nih.

Ntah abah ni, lamo bonar dah ABIN tunggu!

tgok dia dh geram hehehe...

ha kan dah kata... ABIN dah laparr dah nih!! iskk..

ermm.. tgok muka berlagak dok kt kerusi

wakakakka amboii ABIN, muka tu x agak2... Cuba kasi kontrol encem sket :p baru la awek2 kat sebelah menyebelah nak ngorat sket... waakaka...

tadaaa... kek abin apple crumble cheese... nyum nyum.. mama siap suh waiter tuhletak lilin hehehe...

psstt MAMA oo MAMA, kek tuk aunty nana takde ker?? :p

tgok.. abin sebok nk pegang api..


ni x sabo nk mkn kek ah nih..

Camne budak tu x sabar dah nk makan, mak ngan apak ek sibuk nak soh berposing... wakkakaka....

abin mkn fries.. nyum..nyum....

eheh mana kek??? Takkan ABIN dah melantak sowang2.. huhu...

Nota Jemari: ragam budak2.. windu nya!!

3 comments:

Sis-Lin said...

mcm ko jgk...hhahahahaha

KaNdRyXx gLaMaZoNs said...

UiKs!
KaWaii!!!!
cHuMeL GiLa!!
BiLa LaGi oWnEr bLoG NiE NaK DapaT jR MaCaM aBiN?
HeHeKs!

AKO said...

Lin,
iskkk mana de arr :p

Kandryzz,
psttt tunggu... owner blog ni mmg x sabar nak buat Jr wkakaka :p