Followers

Friday, August 7, 2009

Birthday Cake

Salam,

Ako just nak mencari sesape yang bole buat besday kek berbentuk No.1?
Ako tak reti nak search kot2 sesape antara kowang yang mmg ada buat kek dan jual sekali.
Ako perlukan kek tersebut dalam ujung bln ni insyallah. So kira dalam bulan poser la gitu.
Klu boleh nak cari yg area KL. Kot ada dekat ngan umah ako lagi senang. hehe.. Kategori area umah tu antara, Sentul, Gombak, Wangsa Maju, Setapak, dan mana2 tempat yg bole dipertimbangkan.

Anyone???
Kot2 kowang kenal blog2 yg buat kek nih.. Let me know k...

Nota Jemari: pleaseee....

5 comments:

sy@iina said...

nak yang besar ke kak??kite ade.. tp area puchong aa.. kat KL nnt kite recall balik.. xleh nk ingat la..hehe

AKO said...

puchong?? erkk... alamakk x familiar situ.. ehehe

tp bagi je la website dia klu ada..

CuTeMiUt78 said...

eemmm cam pernah nampak kat blog sapa tapi tak ingat...

Sis-Lin said...

ermm beli je la kt scret rescipe,kan leh tempah order...hurmmm

AKO said...

Cute,
ala ye ke??! Ingat la balik heheh

Lin,
erkkk erkk... ye la ye la :p