Birthday Cake

Salam,

Ako just nak mencari sesape yang bole buat besday kek berbentuk No.1?
Ako tak reti nak search kot2 sesape antara kowang yang mmg ada buat kek dan jual sekali.
Ako perlukan kek tersebut dalam ujung bln ni insyallah. So kira dalam bulan poser la gitu.
Klu boleh nak cari yg area KL. Kot ada dekat ngan umah ako lagi senang. hehe.. Kategori area umah tu antara, Sentul, Gombak, Wangsa Maju, Setapak, dan mana2 tempat yg bole dipertimbangkan.

Anyone???
Kot2 kowang kenal blog2 yg buat kek nih.. Let me know k...

Nota Jemari: pleaseee....
Share:

5 comments:

  1. nak yang besar ke kak??kite ade.. tp area puchong aa.. kat KL nnt kite recall balik.. xleh nk ingat la..hehe

    ReplyDelete
  2. puchong?? erkk... alamakk x familiar situ.. ehehe

    tp bagi je la website dia klu ada..

    ReplyDelete
  3. eemmm cam pernah nampak kat blog sapa tapi tak ingat...

    ReplyDelete
  4. ermm beli je la kt scret rescipe,kan leh tempah order...hurmmm

    ReplyDelete
  5. Cute,
    ala ye ke??! Ingat la balik heheh

    Lin,
    erkkk erkk... ye la ye la :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.