Botol apa plak nih????

Masih berlatar belakangkan lokasi di Cineleisure.
Masa otw nak membeli tiket wayang, tup tup ada owang tegur n bagi botol2 seperti bawah nih. Memula mmg ako malas nak amek. Ye la, memberatkan beg ako je nk bawa bawa botol2 tu ke hulu hilir. Last2 sedar x sedar ada 8 botol lam beg ako.

huh.. berat ok!!
Tapi botol apakah itu ek???

FREE sample pencuci molot dari COLGATE!!
kata nya barang FREE so takkan ko nak tolak kan.. Amek la juga walau ako bkn pun menggunakan bende alah itu.

So pasni terpaksa la meRAJINkan diri mencoci molot dengan itu botol.

Nota Jemari: cuci molot, nak poser dah nih...!
Share:

4 comments:

 1. yer aarrr mender free. zass jerla. bak seketul 2 ret, aci???

  ReplyDelete
 2. hahhahaa butul butul mende FREE.. erkk ko nak sebotol ek.. meh sini dtg amek kat umah :p

  ReplyDelete
 3. apa ra ko ni,bagus le bende ni,lg2 nk pose ni,lps sahur kumur,ke lps wuduk kumur,elok utk elak mulut berbau...

  ReplyDelete
 4. ek? hehee... ok la ok la pasni ako pakai la mende tu sumer :p

  ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.