Sunday, August 30, 2009

Happy Birthday, ABIN

Besday ABIN memang dah lepas, 7 Ogos 20009.
Tapi saja la adik ako mau celebrate besday ABIN malam tadi.
Dah kebetulan ramai yang ada kat tempat kejadian.

"happy birthday to you
happy birthday to you
happppy birthday to ABINnnnnn
happy birthday to you!"

Bukan main suka lagi budak kecik ni tau!!
Tak sabar2 nak tiup lilin tu.
Siap nak panjat2 meja tu.
ishh... ABIN oiii sopan la sket, tu ada anak dara dok perati je tuh :p

Pape pun, moga panjang umur, cepat besar dan yang penting cepat jalan!
Nanti aunty nana leh bawa ABIN jalan2 ronda dengan si putih.

Nota Jemari: Tahniah buat cousin ako, SARA yang baru je bersalin baby boy 24 Ogos aritu..

6 comments:

  1. Selamat ulang tahun ABIN... cepat2 besar bole ikut aunty nana jalan2. Nanti cakap kat aunty nana bila lagi nak hidup berDUA dan ada baby lak huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. Tima kasih aunty CITI....

    erkk psstt aunty nana cakap, dia nak tunggu aunty CITI buat baby lagi br dia hidup berDUA hehe :p

    ReplyDelete
  3. wah2 ko x jemput aku ye ret..huwaaaaaaaaaaa... * majuk.. hahahahahah

    ReplyDelete
  4. Lin,
    Camne nak jemput ek? Ako kena wat 'jemput-jemput' dulu la kan :p

    ReplyDelete
  5. ret, lebih kurang anak aku si fatihah. lahir on 3rd ogos 2008. tapi still tak leh jalan...sabar menanti...

    ReplyDelete
  6. sama je, si ABIN ni pun lom leh jalan lagi... montot berat mau jalan... :p

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.