Ibu 'kool', Ayah 'Hebat'

Aritu kan ako cakap ada buku fair kat opis. So, di saat2 akhir ako tetiba TERbeli juga buku seperti di atasa. Dua hari berulang alik, membelek2 buku itu, akhirnya dengan tak disangka ako membeli jua buku tersebut.

Tajuk sangat2 la 'cool', maka dengan sebab itu lah tergerak nak baca isi kandungan nya. Ala bukan apa, untuk persediaan masa akan datang. Lagi pun, mmg niat nak bagi kat mama ngan apak si ABIN tu. Senang sket ada panduan tuk derang nak didik dan ajar ABIN bila besar nanti.

Bagus tau buku ni. Kowang baca la klu berkesempatan. Tak rugi pun klu tambah ilmu di dada tu sket. "Psstt lin, nanti dah abes baca, ako kasi ko pinjam buat rujukan ye. muahahaha..."

Nota Jemari: macam-macam ilmu skrg ni kan..
Share:

2 comments:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.