Saturday, August 15, 2009

Lebam dah nih?!!!!


Salam,

Lebam dah montot ako nih weii....
Apa tak nya asek dok ngadap lappy je dari tadi...
Lapaarr... nak masak?? ermm mood tgh MALAS!!

Petang ni ako dapat jemputan besday party tapi dah ako kata tadi mood MALAS tgh datang. So rasa nya konpom MALAS nak angkat montot dari kusi nih.. Sori Ana, rasa nya x dapat nk pegi party anak ko tu. Jangan marah ek!!

Nota Jemari: jap nak check, yup konpom LEBAM dah nih... adoiiiii

2 comments:

  1. amboii sakan ko....

    bkn mumtut je lebam,silap2 jari jemari pun lebam kejang..hahahahaha

    ReplyDelete
  2. hahahaha tau xpe.. sakan la weii selagi boleh bertenet hehehe :p

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.