Lebam dah nih?!!!!


Salam,

Lebam dah montot ako nih weii....
Apa tak nya asek dok ngadap lappy je dari tadi...
Lapaarr... nak masak?? ermm mood tgh MALAS!!

Petang ni ako dapat jemputan besday party tapi dah ako kata tadi mood MALAS tgh datang. So rasa nya konpom MALAS nak angkat montot dari kusi nih.. Sori Ana, rasa nya x dapat nk pegi party anak ko tu. Jangan marah ek!!

Nota Jemari: jap nak check, yup konpom LEBAM dah nih... adoiiiii
Share:

2 comments:

  1. amboii sakan ko....

    bkn mumtut je lebam,silap2 jari jemari pun lebam kejang..hahahahaha

    ReplyDelete
  2. hahahaha tau xpe.. sakan la weii selagi boleh bertenet hehehe :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.