Makan 'BESAR' sebelum poser


Hari ni hari Jumaat.
Hari ini hari terakhir...
Hari ini hari untuk melantak puas2....
Maka, sebolat sore mau makan busat.
Lokasi pilihan adalah di Warong Santai, Tesco Ampang.


Santai Soda Special....
Nyummmmm..... sejuk... sedap... lazatt.....


1) Kerabu mangga ikan
2) Tomyam campur
3) Sayur 'baby' kailan
4) Sotong goreng kunyit
5) Telur dadar
6) Makanan selamat masuk lam pewot memasing....

Tengkiu kak maznah sbb sudi banjer kami berdua.
Lenkali jgn malu2 banjer lagi ek.. hehehe...
burlpp kenyang makan 'busat' maaaa....

Nota Jemari: Niat poser camne ek?
Share:

2 comments:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.