Menu Lunch

Samat petang sumer,
Hari ni ako takde byk sangat xtvt nak kongsi ngan kowang. Memandangkan nak poser dah nih, so meh layan apa yang ako melantak tengahari tadi. Lokasi adalah di Lanai Kijang.

~Club House Stack~

Aiyo nama x agak2 kan... ehehhe klu kowang just nak makan sket je, bole la makan sandwich nih. Sangat sedap juga!! Simple but still bole mengenyangkan.

~Nasi Goreng Lanai~

~Prawn Fritters~

Sangat sedap! Menu baru untuk minggu ini. Rege RM7.80 sahaja.

~Cheese baked cake~

~Chocolate moist cake~
Promosi kek, buy 1 FREE 1.


Nota Jemari: entry nak sambut pose, bole?! ehehe

Share:

4 comments:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.