,

My Lunch

Sebab ada owang tu dok tanya ako bila nak hapdet citer pasal makan, maka ako dengan rajin nya buat la entry makan tengahari tadi. Walau ako rasa cam malas nak citer pasal makan skrg nih. Ye ye ako sedar.... huhu.....

OK pape pun, lunch tadi ekceli mau survey barang. So alang2 dah berada di Sogo, maka ako makan pun di stu la juga. Kali ni kami mau cuba satu restoran, "West Meet East". Wah... nama x agak2. hhehehe

Kami amek set lunch yang berharga RM12.90.
Itu menu kawan ako. Nasi goreng berlaukkan rendang daging.

Disertakan jua sup sayur yang 'kosong'. Ha mmg kira sup tuk owang2 berdiet.
Memang tak rasa pape. Tapi ko lalu ke nak makan? Ako? heheh telan je la.

Yang ini plak bihun tomyam bersama ayam.
Sangat2 puas hati. Superb kuah tomyam tu. Klu kowang peminat tomyam, ako rekomen bleh la makan kat situ.

Oh ye, kedai nya adalah di tingat food court, Sogo. Betul2 bersebelahan dengan restoran Thai. Senang je nak cari coz konsep kedai tu sumer nya berwarna HIJAU!

Nota Jemari: kenyang... lazat, try la!
Share:

2 comments:

  1. wahhh... tomyam.... aku pun baru lepas makan tom yam kung kat sec recipe tadik... terasa kehangatan tomyam.... huhhuhuhuhuhu

    ReplyDelete
  2. sedapkan tomyam ehhee.. ;-)
    klu dapat makan yg pior dr thai, perghhh terangkat montot.. ehhhe

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.