Followers

Monday, August 3, 2009

My Lunch

Sebab ada owang tu dok tanya ako bila nak hapdet citer pasal makan, maka ako dengan rajin nya buat la entry makan tengahari tadi. Walau ako rasa cam malas nak citer pasal makan skrg nih. Ye ye ako sedar.... huhu.....

OK pape pun, lunch tadi ekceli mau survey barang. So alang2 dah berada di Sogo, maka ako makan pun di stu la juga. Kali ni kami mau cuba satu restoran, "West Meet East". Wah... nama x agak2. hhehehe

Kami amek set lunch yang berharga RM12.90.
Itu menu kawan ako. Nasi goreng berlaukkan rendang daging.

Disertakan jua sup sayur yang 'kosong'. Ha mmg kira sup tuk owang2 berdiet.
Memang tak rasa pape. Tapi ko lalu ke nak makan? Ako? heheh telan je la.

Yang ini plak bihun tomyam bersama ayam.
Sangat2 puas hati. Superb kuah tomyam tu. Klu kowang peminat tomyam, ako rekomen bleh la makan kat situ.

Oh ye, kedai nya adalah di tingat food court, Sogo. Betul2 bersebelahan dengan restoran Thai. Senang je nak cari coz konsep kedai tu sumer nya berwarna HIJAU!

Nota Jemari: kenyang... lazat, try la!

2 comments:

Cik Zura said...

wahhh... tomyam.... aku pun baru lepas makan tom yam kung kat sec recipe tadik... terasa kehangatan tomyam.... huhhuhuhuhuhu

AKO said...

sedapkan tomyam ehhee.. ;-)
klu dapat makan yg pior dr thai, perghhh terangkat montot.. ehhhe