Promosi Kasut CROCS 17-19 Ogos 2009

Ini adalah promosi di koperasi opis ako..
Ekceli ako tak tau pun pasal promosi ni.
Dan kebetulan mmg ako mau ke KOOP ada urusan sket, alih2 tgk dah mcm gudang kasut plak. Macam2 jenis 'buaya' terdampar kat situ. Cantek2... Rege pun walau dikatakan PROMOSI, tapi masih tatap mahal buat ako yg sedar keMAMPUan diri sendiri... uhukk.....

Jom layan mereka mencari 'buaya2' darat di sekitar opis ako... muahaha...






Ako cukup berkenan kat kasut merah kat sebelah kanan itu.
Rege dalam RM100. Tapi klu ko beli 5 barang, akan dapat diskaun 20%.
Ye ye masih mahal... huhu...
Sekadar melihat di tepi sahaja..

Nota Jemari: suka sesuatu yang menarek di mata
Share:

4 comments:

  1. wow banyaknyer crocs..mama pun blom mampu gak huhu.. :(

    ReplyDelete
  2. tu la mama...
    kita hanya mampu melihat2 saja ;-)

    ReplyDelete
  3. pstt color pepel ada x?..aku tgh survey2 kasut raya ni..huhuhu

    ReplyDelete
  4. Lin,
    ehhehe ko biar betul nk pakai kasut buaya time2 raya ni beb :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.