Salam di hujung minggu

Samat petang kowang,
Hari ni mmg xde plan nak ke mana2 pun. So melepak je kat umah. Cuma pagi tadi dapat jemputan kenduri tahlil kat sebelah umah. Klu x pegi kang, mmg melampau la nama nya tu kan.

Dah baca yassin, dah makan, so apa tunggu lagi. Ako pun minta izin mau pulang. Sebelum pulang, ada plak buah tangan dari tuan umah. Alhamdulilah, rezeki!

Dapat la sehelai kain batik dan kain pelikat. Erkk... psttt ntah bila nya ako nak pakai kain batik tu kan?! aiyoo.....

OK yang ni best! Bagi ako la kan.
Tengah dok layan baca buku "aku mau saiz S", tup2 adik ako tanya, mau guna internet tak? So ako cakap tak. Tapi alih2 dia bagi pinjam 'beruk band' dia. Apa lagi, ako terus dengan kadar segera mengetest itu 'beruk band' dan kowang tengok la sendri, laju je ako hapdet dan merepek2 kat sini..

Syiok nya!!!!!!

pssttt... adakah peminjaman itu terus menerus atau sekejap saja?

Nota Jemari: bila nak ada laptop plak nih?
Share:

3 comments:

  1. kan aku dh kata,beruk band mmg laju..hahahah

    lg 1,kan aku dh kata,masukkn list hantaran tu sebuah laptop..muahahahahah

    ReplyDelete
  2. dah dapat beruk band, nak mintak laptop pulak... dah melampau ni...

    ReplyDelete
  3. Lin,
    erkk ada ke yg sudi mau kawen ngan ako bila tahu hantaran sebuah laptop???/ :p

    belalang,
    hehhehe x bole ek :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.