Followers

Saturday, August 1, 2009

Salam di hujung minggu

Samat petang kowang,
Hari ni mmg xde plan nak ke mana2 pun. So melepak je kat umah. Cuma pagi tadi dapat jemputan kenduri tahlil kat sebelah umah. Klu x pegi kang, mmg melampau la nama nya tu kan.

Dah baca yassin, dah makan, so apa tunggu lagi. Ako pun minta izin mau pulang. Sebelum pulang, ada plak buah tangan dari tuan umah. Alhamdulilah, rezeki!

Dapat la sehelai kain batik dan kain pelikat. Erkk... psttt ntah bila nya ako nak pakai kain batik tu kan?! aiyoo.....

OK yang ni best! Bagi ako la kan.
Tengah dok layan baca buku "aku mau saiz S", tup2 adik ako tanya, mau guna internet tak? So ako cakap tak. Tapi alih2 dia bagi pinjam 'beruk band' dia. Apa lagi, ako terus dengan kadar segera mengetest itu 'beruk band' dan kowang tengok la sendri, laju je ako hapdet dan merepek2 kat sini..

Syiok nya!!!!!!

pssttt... adakah peminjaman itu terus menerus atau sekejap saja?

Nota Jemari: bila nak ada laptop plak nih?

3 comments:

Sis-Lin said...

kan aku dh kata,beruk band mmg laju..hahahah

lg 1,kan aku dh kata,masukkn list hantaran tu sebuah laptop..muahahahahah

BelalangDewa said...

dah dapat beruk band, nak mintak laptop pulak... dah melampau ni...

AKO said...

Lin,
erkk ada ke yg sudi mau kawen ngan ako bila tahu hantaran sebuah laptop???/ :p

belalang,
hehhehe x bole ek :p