Salam MERDEKA

Puisi untuk kamu sumer,

MERDEKA!

MERDEKA!

MERDEKA!

MERDEKA!

MERDEKA!

Sekian.

Nota Jemari: bangga jadi anak MALAYSIA!
Share:

5 comments:

 1. wahhh... bestnya puisi.. suka ! suka!

  Untuk menaikkan semangat dlm diri ini yang sememangnya dah berkobar-kobar untuk meluahkannya sejak 2-3 hari yang lalu , makanya saya dan anak2 pun membacanya (sambil angkat sebelah tangan ) :)

  fuhh ! lega . tq okeh..

  ReplyDelete
 2. ye ye harus ada semangat patriotik dalam jiwa.. walau puisi cinonet tapi harus bermakna bg anak2 yang MERDEKA!!

  MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA!

  ReplyDelete
 3. MERDEKA ! MERDEKA ! MERDEKA !!! bertambah umur ko ya Ret hahahaha lari tajuk dah ni wkahkahkah.

  ReplyDelete
 4. Kak CT,
  tetiba saya rasa ada keMOSKELan di situ,,, :p

  shiemz,
  u too ;-)

  ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.