Followers

Monday, August 17, 2009

YM ngan ABIN

'Borak' bersama ABIN

video

Petang tadi sempat la berYM ngan bdk nakal nih. Nak dengar dia cakap, ermm jgn harap la kan. Berjalan pun dia malas apatah lagi nak sebut nama 'aunty nana'. erkkk hehehe bole?!

Pape pun kowang layan je la video ni.
Tak reti dok diam sungguh budak nakal ni tau!
Ujung minggu ni dia balik sini, siap la ako keje kan ko ye ABIN.. Siap ako gomol2 ko sampai lebam. muahhahaa.... *mampos la dia x nak blk KL jumpa aunty nana pasni*

Abin oo Abin,
Cepat sket kasi kuar sore tu.
Gigi kan main lagi tumbuh ye... *ako mmg nk gelak tul tgk gg dia arr*
Ko balik je sini, ako paksa ko jalan2 sekeliling umah. *wah kijam tul aunty nana ni kan haha* Adik ako cakap dia dah lasak skrg nih. Dah pandai majuk. Amboi2 budak nakal ni, kecik2 dah pandai tunjuk perasaan eh.. Harus kena hati2 ni kang x pasal2 dia wat demontrasi plak kat umah nih.. hahaha....



Tak reti dok diam budak sowang tu... Last2 kowang tgk gambar akhir tu, dia dah start nak melalak. Nak majuk la tu sbb adik ako marah dia dok gerak sana sini. Nasib ko la ABIN oii.. Macam pandai sangat nak tekan2 kat keybod jugak tu. Camtu la kan, budak2 zaman IT nih. KLu kita dulu, mau nya nak merasa sumer nih. HAGHAMMM... hehe

Nota Jemari
: hoyee pose ngan ABIN

2 comments:

Sis-Lin said...

wah2...abin dh pandai YM yek..
eh! aku terpandang ad4bucks tu la..musti adik konye tu kan?

AKO said...

aha adik ako punya.. hehee...