YM ngan ABIN

'Borak' bersama ABIN



Petang tadi sempat la berYM ngan bdk nakal nih. Nak dengar dia cakap, ermm jgn harap la kan. Berjalan pun dia malas apatah lagi nak sebut nama 'aunty nana'. erkkk hehehe bole?!

Pape pun kowang layan je la video ni.
Tak reti dok diam sungguh budak nakal ni tau!
Ujung minggu ni dia balik sini, siap la ako keje kan ko ye ABIN.. Siap ako gomol2 ko sampai lebam. muahhahaa.... *mampos la dia x nak blk KL jumpa aunty nana pasni*

Abin oo Abin,
Cepat sket kasi kuar sore tu.
Gigi kan main lagi tumbuh ye... *ako mmg nk gelak tul tgk gg dia arr*
Ko balik je sini, ako paksa ko jalan2 sekeliling umah. *wah kijam tul aunty nana ni kan haha* Adik ako cakap dia dah lasak skrg nih. Dah pandai majuk. Amboi2 budak nakal ni, kecik2 dah pandai tunjuk perasaan eh.. Harus kena hati2 ni kang x pasal2 dia wat demontrasi plak kat umah nih.. hahaha....



Tak reti dok diam budak sowang tu... Last2 kowang tgk gambar akhir tu, dia dah start nak melalak. Nak majuk la tu sbb adik ako marah dia dok gerak sana sini. Nasib ko la ABIN oii.. Macam pandai sangat nak tekan2 kat keybod jugak tu. Camtu la kan, budak2 zaman IT nih. KLu kita dulu, mau nya nak merasa sumer nih. HAGHAMMM... hehe

Nota Jemari
: hoyee pose ngan ABIN
Share:

2 comments:

  1. wah2...abin dh pandai YM yek..
    eh! aku terpandang ad4bucks tu la..musti adik konye tu kan?

    ReplyDelete
  2. aha adik ako punya.. hehee...

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.