, ,

Yok, soping dengan ABIN

Samat petang kengkawan...
ermm.. ako malas mau citer kisah sahur dan berbuka ari pertama. Sangat sadis!! Arini ari kedua berposer. Sangat bersemangat. Cuma kali ni ako plan mau kurangkan makan nasi! Sahur dan berbuka kena makan selain NASI! Yeah yeah moga berjaya!!

Oh ye, ABIN dah ada kat sini. Tengah malam tadi dia sampai. Ni pagi tadi mama ABIN ajak pegi soping. So aunty nana kena temankan ABIN menyoping la ni ek?!! *kowang tgk muka berlagak dia tu muahhaha*

Mama ABIN ajak soping kat Jusco Setiawangsa.

Ok, ABIN dah ready nak soping ni!!
Panas plak, nasib baek ABIN pakai topi. hehehe




Penat betul tengok mama ABIN menyoping.
Kowang tengok je la muka budak nakal tu yg tengah keBORINGan.
Aksi ABIN melayan BUHSAN...
aksi kangkang dia x yah dipertikaikan lagi la kan...
Ako rasa tu dah jadi trademark dia kot.. muahaha.... *mampos ako kena keji ngan MAK ngan APAK abin*

Hari kedua berposer...
Arini ako berbuka bersama adik-beradik yang lain..
Alhamdulilah..

p/s: masa on da way nak ke Jusco, dalam kete, alih2 ako TERamek chewing gum stroberi terus masuk lam molot. erkk... seb baek sedar awal yang ako POSER daaa... Klu idak, selamat le mengunyah stroberi.. nyumm....

Nota Jemari: haus nya ... huhu
Share:

5 comments:

  1. nsb tanpa di sengajakan,klu tanpa di sedari td..selamat le pose ko..hahahahah

    ReplyDelete
  2. hehehe.. tu la kan... x pasal2 je terbatal...

    ReplyDelete
  3. hik..hik..hik.. sib baik teringat pose kan.. klu tak.. mau batal pose tu..

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.