,

Aksi menjeleskan COUSIN ako nan SOWANG..

hahahaha tajuk kan main lagi kan... Ye ye memang tujuan entry raya kali ni saja mau kasi jeles kat cousin ako yang jauh itu. Kata beraya kat umah mak apak dia tapi dia nya idok le berada di umah. Hatta senang citer tiada dalam liputan kawasan. haahhaa Psstt Joyah, jangan marahhh haa!!

Dah dah ako maleh nak citer pepanjang, so Joyah, ko layan ajer arr aksi makan2 derang tu ek.. ngeh ngeh ngeh...



Dah lama x gi umah pak long ako nan satu ini. Ater baru pasan, ada buah mangga or pelam yang tengah giat berbuah.. Wah wah..... bole buat kenduri pelam la lepas ni kan.

Pesanan untuk adek-beradek cousin ako itu, psstt jgn riso, pasni ako serang umah kowang plak.. Tunggu!!!!

Nota Jemari: raya selagi terdaya
Share:

4 comments:

  1. Ohhhhh... nak serang umah orang jer ehhh... x per amik jer pelam2 yang bergayut sakan tu, pas tu buat ler kerabu mangga, sambal belacan mangga ker, makan ngan nasi putih dan ikan kering okey, dah x reti2 nak bukak pintu kat Tmn Pelangi tu wkakakaka

    ReplyDelete
  2. psst kak,
    saya klu yg masam saya x makan, klu yg manis laju je saya melantak ehhee....

    psstt pintu kat tmn pelangi tu klu diketuk owang buka la :p

    ReplyDelete
  3. tu diaaaa sakan beraya heheheh

    ReplyDelete
  4. masy,
    sakan x sakan laaa hehe

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.