,

Hepi Besday, En BURUNG!!

Mood kena adjust dulu supaya sumer orang hepi.

Plan asal nak terjah umah en burung tapi sebabkan dia dah buat dulu sesi terjahan masa besday Lin aritu maka plan kami bertukar ke plan B plak. Misi hendak buat kejutan di K-Box Sutera Mall tapi plan bertukar lagi atas sebab tiba-tiba berlaku 'tragedi disember'. Misi 'wakanebabe' berlaku di Bukit Indah.


Selamat Hari Jadi buat En Burung!!
Moga usia yang dah bertambah akan membuatkan kita semakin matang.~sesi menyiapkan kad GIANT untuk beep beep~

Yang pasti misi kami sumer mengenakan en burung BERJAYA juga akhirnya. Syabas sumer!!!
p/s: amacam kami sumer pelakon-pelakon yang HEBAT kan!!! muahahaha...
Nota Jemari: dah tua ghopenya ko ek... heheheh
Share:

3 comments:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.